workshop tangles tekenen - lifestylebeurs de barn - za 28 maart

 

De Barn is een nieuwe Lifestyle & Woonbeurs op 28 maart 2020 van 10.00 - 16.00 uur in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. Het is een evenement met de nieuwste trends op het gebied van mode, woonaccessoires, DIY, make-up, lifestyle producten of smakelijke lekkernijen . Maar je kunt ook creatief aan de slag tijdens een van de workshops. Ik geef op deze dag de workshop Tangles tekenen. 

 

Tangles tekenen is een eenvoudige manier van tekenen met verrassend mooie resultaten en het fijne is: iedereen kan het. Het zijn simpele - meestal zwart/wit - patronen die je herhaalt. Soms teken je in een fantasievorm, maar je kunt ook sjablonen of letters gebruiken als basisvorm.

 

Stuur een mailtje voor meer informatie of schrijf je hier in.

 


programma

We gaan drie kwartier aan de slag met deze tekentechniek. Eerst krijg je een korte uitleg, maar het is vooral de bedoeling dat je het zelf gaat proberen.

 

Je maakt minimaal een tekening tijdens de workshop. Er zijn twee opties tijdens deze workshops. Je kunt kiezen voor een kaart waarop al contouren staan, zodat je direct aan de slag kunt. Of je maakt een kaart met een letter tangle.  

 

Er zijn vier workshopsrondes: 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur

 

wie

Voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Per ronde kunnen acht mensen meedoen. 

kosten

Kosten per persoon: €7,50 (inclusief materialen)

 

Wil je zelf thuis verder tekenen, koop dan na de workshop een setje om zelf thuis verder te gaan.