Workshop Round Robin

 

Ik doe dit jaar voor het eerst mee met een Round Robin boekje. Dit is een rondreizend creatief project waarin alle groepsleden starten met een eigen boekje. De boekjes reizen rond in de groep en iedere deelnemer vult de boekjes met een afgesproken aantal bladzijde vol creatieve kunsten. Google het maar eens of kijk op www.roundrobin.nl.

 

Ik vind het superleuk om te doen. Daarom heb ik het volgende bedacht. Ik wil kijken of het lukt om twee Round Robin groepen te starten: een voor volwassenen en een voor kinderen (vanaf een jaar of 10). We starten met een workshop waarin we de eerste pagina's voor ons eigen boekje maken. Ik zorg voor alle spullen: je hoeft alleen maar aan te schuiven. Vervolgens gaan onze boekjes op reis en maak je iedere maand een aantal pagina's voor iemand anders. Als iedereen alle boekjes gehad heeft, komt het boekje vanzelf weer bij je terug met alleemaal creativiteit van anderen.

 

Laat het me weten wanneer jij of je kind graag mee wil doen. Er kunnen 8 - 10 deelnemers per boekje meedoen. Ik stuur dan een datumprikker uit om een startmoment te kiezen. Stuur een mailtje voor meer informatie of schrijf je hier in.


programma

We gaan ongeveer 2,5 uur aan de slag om de eerste pagina's en de kaft te maken voor je eigen Round Robin Boekje. Ik zorg voor alle materialen, je hoeft alleen maar aan te schuiven. 

 

Na deze eerste workshop maak je iedere maand een aantal pagina's in het boekje van iemand anders. Deze stuur je vervolgens weer door. Aan het einde van de rit krijg je je eigen boekje weer terug vol met creativiteit van de andere deelnemers. 

wie

Voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Minimaal aantal mensen is 8, maximaal 10.

 

Er is een aparte workshop voor volwassenen en kinderen.

kosten

Kosten per persoon: €25 (inclusief alle materialen)

 

 

Er is onbeperkt limonade thee en koffie met wat lekkers tijdens het tekenen.