Licht en kleur in jouw huis: hoe regelen we dat samen?

Kennismaking

Ik vind dit echt een heel belangrijke stap in het proces en neem hiervoor ook uitgebreid de tijd. Ik kom bij je langs. We bespreken jouw wensen, maar gaan ook actief aan de slag met kleur en licht. Natuurlijk kijk ik hierbij ook goed naar de ruimte en de spullen die je al hebt. 


Moodboard, indeling & ontwerp

In een moodboard visualiseer ik de stijl van het ontwerp. Ook formuleer ik kaders en randvoorwaarden. Ik zet verschillende licht- en kleurmogelijkheden op een rij en samen kiezen we wat het beste bij jou past. Deze werk ik uit in 3D. 


Kleuren- en materialenplan

In het kleurenplan werk ik de kleurenschema's uit en doe een voorstel voor verschillende materialen en het gebruik van kleur in jouw huis. Kleur- en materialenstalen neem ik zoveel mogelijk mee naar de presentatiemomenten. Ik maak een persoonlijk kleurenboekje. Hartstikke handig, dit kun je gebruiken wanneer je later spullen gaat kiezen voor je nieuwe huis. 


Lichtontwerp

Jouw lichtplan bestaat uit verschillende onderdelen en is gebaseerd op hoe je bent en wat je doet in huis. Ik maak een ontwerp met basis, functionele en decoratieve verlichting en adviseer over het type lichtbron, slimme verlichting en welke armaturen het beste passen. 


Tussen- en eindoplevering

Natuurlijk betrek ik jou goed bij het maken van het ontwerp. Daarom plan ik graag een tussenoplevering. Ik laat je het eerste ontwerp zien en je kunt aangeven wat je wel en niet aanspreekt. 


Eindoplevering

Hierna maak ik het ontwerp af en presenteer het ontwerp bij jouw thuis. Ik laat een A3-map met alle informatie achter. Het plan is zo uitgewerkt dat je direct zelf aan de slag kunt. Ik kan je helpen met zoeken naar de juiste vakman en kan tegen aantrekkelijke kortingen de inkoop voor je doen. Zo verdien je al snel een gedeelte van het advies weer terug.