black friday sale in mijn winkeltje

30% korting op alles, gratis verzending vanaf €25

en bezorging in voorburg en omgeving altijd gratis

Zoals je wel kunt merken, ben ik gek op het maken van tangles. Ik heb ondertussen zoveel dingen gemaakt, dat ik een klein winkeltje ben begonnen. Hier kun je postkaarten, vogelhuisjes en tanglesetjes kopen. Maar ook Metalbirds en DIY pakketjes van Assembli. Neem gerust een kijkje...

 

Wanneer je in de buurt woont, kom ik het wel even langsbrengen. Verzendkosten zijn anders volgens de tarieven van post.nl. Dus brief €0,83, brievenbuspakket €4,00 en pakket €6,95. Alles behalve de vogelhuisjes past door de brievenbus. Wanneer je dat wilt, kan ik het voor je inpakken.

postkaarten

Kaarten krijgen is erg leuk, maar versturen minstens net zo. Ik heb kaarten gemaakt voor allerlei gelegenheden: verjaardagskaarten, uitnodigingen en voor de kerst… Natuurlijk kun je kaartjes ook altijd zomaar sturen. 

Metalbird

Deze metalen vogelsilhouetten zijn prachtig. Je slaat ze heel simpel met een hamer in een boomstam. Vervolgens worden ze roestig en vormen zo een subtiel kunstwerk in je tuin. Verschillende vogels verkrijgbaar.  

vogelhuisjes

Vogelhuisjes zijn zo leuk! Natuurlijk wanneer er vogels in komen wonen, maar ook in huis staat het gezellig. Wat dacht je van een huisje met een tekening erop? Dat vinden vogels vast superleuk. 

Assembli

De DIY pakketjes van Assembli zijn echt superleuk! Maak een vlinder of bij, een mierenkolonie of een bosje bloemen van karton of papier. Leuk om te doen en mooi resultaat!

tangle spullen

Wil je zelf aan de slag? Hier vind je een setje met alle benodigdheden om met tangles tekenen aan de slag te gaan. Of heb je liever losse pennen? Dat kan ook!

boeken

Wil je zelf aan de slag met tekenen? Ik verkoop twee verschillende boeken die mij heel veel geleerd hebben over tangles tekenen. Daarnaast een boek over bloemen tekenen, superleuk om te doen. Mooie combinatie ook!