Pieter en Jojanneke: Voor ons nieuwbouwhuis heeft Marieke een goed doordacht lichtplan ontworpen. Ze kwam niet alleen met goede en verfrissende ideeën over de verlichting (dingen die zelf nooit hadden kunnen bedenken!), maar ook met suggesties voor welke lampen goed zouden passen bij onze wensen en ons budget. Na deze goede ervaring hebben we Marieke ook gevraagd om een advies te geven over het interieur. Dat was sowieso een leuk proces, waarbij we tot de ontdekking kwamen dat onze smaken en wensen niet zo ver uiteen lagen als we dachten. Het resultaat was niet alleen een kleurenplan waar we ons beiden in konden vinden, maar we kregen een heel inspiratieboek met ongelooflijk veel creatieve ideeën over de inrichting en het gebruik van bijzondere materialen. Superfijn om dit als leidraad te hebben gehad, als je zo veel beslissingen te nemen hebt!

 

Erik Jan & Marleen: Voor ons nieuwbouwhuis heeft Marieke op basis van onze wensen een uitgebreid lichtplan gemaakt voor de beneden- en bovenverdieping; alles is tot in detail uitgewerkt. Van het plaatsen van de elektra punten tot suggesties voor armaturen. Dit heeft ons ontzettend geholpen in het maken van een duidelijk actieplan voor de inrichting van ons nieuwe huis en het maken van de juiste beslissingen. Veel dank voor de prettige samenwerking en adviezen Marieke!

 

Myriam: Voor het restylen van onze piepkleine gastenkamer wilde ik graag uit mijn mediterrane 'witte muren' patroon stappen. Dank aan Marieke en haar advies hebben wij een kleur gekozen die 1) ik nooit had durven dromen (niet wit dus), 2) past bij onze lifestyle en verwachtingen en 3) een ruimte een rustgevoel geeft in deze ieniemienie kamer. Het kamertje is een haven van rust geworden voor onze gasten en onszelf.

 

Susan: Marieke heeft ons uit onze comfortzone gehaald: kleur op de muur! Marieke heeft een goed beeld geschetst van wie we zijn, hoe we leven en wat wij belangrijk vinden en daar de kleuren op gebaseerd. Het resultaat is verbluffend, rijp voor een fotosessie in een woonmagazine!

 

Marcel en Wendy: Marieke heeft ons enorm goed geholpen met de ontwikkeling van ons verlichtingsplan. Vooral omdat onze woning nogal weinig natuurlijke lichtinval heeft, was een goed verlichtingsplan essentieel. Marieke kwam met een heel aantal goeie ideeën waar we zelf en de architect nooit aan gedacht hadden.