Lisette (augustus 2021)
Toen we een nieuwe keuken uitgekozen hadden, hebben we Marieke benaderd voor een interieur advies. Marieke is een energiek persoon met passie voor haar vak. Bij de intake staan kleuren en stijl centraal. Marieke heeft onze ideeën en beelden vertaald in compacte termen en kleuren. Ze gaf richting aan onze smaak en maakt keuzes makkelijker. Vooral het lichtadvies steekt er bovenuit. Dat is echt een toegevoegde waarde geweest, iets wat zonder haar geen aandacht had gekregen. In de mooie eindadvies-map staat alles voor ons samengevat en hier bladeren we geregeld in. We hebben een heel aantal adviezen overgenomen. Tot en met het eindstation Marieke klaar en helpt ze tot en met de aanschaf toe. Bedankt Marieke!

Maarten & Lianne (juli 2021)
Nieuwe woning of verhuizing, het maakt niet uit. In zulke situaties komt er altijd veel op je af en is er ook heel veel wat je aandacht vraagt en waar je over na moet denken. Het is fijn als er dan ook op gebied van interieur iemand met je mee kijkt en met je mee denkt. Wij hebben zo iemand gevonden in Marieke. Ze heeft ons fijn geholpen en voorzien van ideeën en adviezen. De map die ze hierbij aanlevert kun je op eigen tijd inzien en er steeds fijn bij pakken op de momenten dat je toe bent aan het volgende deel dat je wilt gaan aanpakken. Ideaal! Nogmaals hartelijk dank Marieke! 

Frits en Liesbeth (april 2021)

Marieke is een echte licht- en kleurspecialist! We raden haar van harte aan! Kort geleden hebben wij onze woon- en eetkamer verbouwd. Marieke heeft een prachtig lichtplan voor ons gemaakt (compleet met tekeningen, waarin de lichtpunten waren aangegeven en foto´s van mogelijke lampen) waar we ontzettend veel aan hebben gehad. Ze heeft enorm veel verstand van zaken, heeft goede contacten en heeft ook veel oog voor de smaak en wensen van de klant. Zij heeft ons laten zien dat licht heel veel verschil kan maken en veel verschillende functies heeft. We zijn nog bezig met de laatste loodjes (waarbij we ook weer varen op haar adviezen) maar zijn nu al heel blij met het resultaat! Dank, Marieke!

 

Hanna & Jaap (juni 2020)

Toen we een nieuw huis kochten, stond voor ons vast dat we advies nodig hadden over de verlichting: hoe licht moet het op welke plek zijn en met welke lampen kunnen we dat bereiken? Marieke heeft ons hier super bij geholpen, met erg veel aandacht voor onze wensen, maar ook met ideeën waar we zelf nooit op gekomen waren. De suggesties voor te gebruiken armaturen in het lichtplan was ideaal, daardoor konden we op sommige plekken een mooie designlamp, en voor andere plekken gewoon een lamp van de bouwmarkt of Ikea kiezen. We zijn nog iedere dag blij met hoe het uiteindelijk is geworden.

  

Carine (december 2019)

Marieke heeft voor onze woonkamer een licht- en kleuradvies gegeven. We hebben bijna alle adviezen inmiddels overgenomen: we hebben meer lichtpunten, leuke nieuwe armaturen en ‘slimme’ lampen waardoor er vooral ‘s avonds veel meer sfeer is in onze woonkamer! En we hebben meer kleur op de muren: een prachtige kleur groen in de keuken, en een warme kleur in de woonkamer. Onze woonkamer voelt meer ‘af’ en we genieten er elke dag van! Dankjewel!

 

Erik Jan & Marleen (september 2019)

Voor ons nieuwbouwhuis heeft Marieke op basis van onze wensen een uitgebreid lichtplan gemaakt voor de beneden- en bovenverdieping; alles is tot in detail uitgewerkt. Van het plaatsen van de elektra punten tot suggesties voor armaturen. Dit heeft ons ontzettend geholpen in het maken van een duidelijk actieplan voor de inrichting van ons nieuwe huis en het maken van de juiste beslissingen. Veel dank voor de prettige samenwerking en adviezen Marieke!

 

Pieter en Jojanneke (juni 2019)

Voor ons nieuwbouwhuis heeft Marieke een goed doordacht lichtplan ontworpen. Ze kwam niet alleen met goede en verfrissende ideeën over de verlichting (dingen die zelf nooit hadden kunnen bedenken!), maar ook met suggesties voor welke lampen goed zouden passen bij onze wensen en ons budget. Na deze goede ervaring hebben we Marieke ook gevraagd om een advies te geven over het interieur. Dat was sowieso een leuk proces, waarbij we tot de ontdekking kwamen dat onze smaken en wensen niet zo ver uiteen lagen als we dachten. Het resultaat was niet alleen een kleurenplan waar we ons beiden in konden vinden, maar we kregen een heel inspiratieboek met ongelooflijk veel creatieve ideeën over de inrichting en het gebruik van bijzondere materialen. Superfijn om dit als leidraad te hebben gehad, als je zo veel beslissingen te nemen hebt!

 

Myriam (januari 2019)

Voor het restylen van onze piepkleine gastenkamer wilde ik graag uit mijn mediterrane 'witte muren' patroon stappen. Dank aan Marieke en haar advies hebben wij een kleur gekozen die 1) ik nooit had durven dromen (niet wit dus), 2) past bij onze lifestyle en verwachtingen en 3) een ruimte een rustgevoel geeft in deze ieniemienie kamer. Het kamertje is een haven van rust geworden voor onze gasten en onszelf.

 

Susan (november 2018)

Marieke heeft ons uit onze comfortzone gehaald: kleur op de muur! Marieke heeft een goed beeld geschetst van wie we zijn, hoe we leven en wat wij belangrijk vinden en daar de kleuren op gebaseerd. Het resultaat is verbluffend, rijp voor een fotosessie in een woonmagazine!

 

Marcel en Wendy (februari 2018)

Marieke heeft ons enorm goed geholpen met de ontwikkeling van ons verlichtingsplan. Vooral omdat onze woning nogal weinig natuurlijke lichtinval heeft, was een goed verlichtingsplan essentieel. Marieke kwam met een heel aantal goeie ideeën waar we zelf en de architect nooit aan gedacht hadden.

Commentaren: 0