Bij Afdeling Luchtkastelen worden dromen werkelijkheid. In ieder geval die van mij. Ik fantaseerde altijd over een eigen bedrijf. Ik was zo aan het dromen dat het soms leek alsof ik voor de afdeling luchtkastelen werkte. Na lange tijd plannen maken, heb ik de stap genomen en ben ik voor mezelf begonnen. Er was eigenlijk maar een naam mogelijk voor mijn bedrijf: Afdeling Luchtkastelen.

 

In mijn Afdeling Luchtkastelen volg ik mijn passie en doe ik wat ik leuk vind. Dat is mensen adviseren over hun huis, winkel of kantoor en dan vooral het licht en de kleuren. Ik vind het echt heerlijk om met mensen mee te denken of juist ideeën te geven waarop ze nooit gekomen waren. Om oplossingen te bedenken voor ingewikkelde hoekjes of kamers in huis. Ik hou ervan om mensen van alles uit te leggen over de werking van licht en kleur. Ik word er iedere dag weer blij van. Doen waar je passie ligt, ik kan het iedereen aanraden.  

 

Ik hoop dat ik ook kan helpen jouw dagdromen werkelijkheid te laten worden. Wil je meer weten? Laat het weten via onderstaand contactformulier. Mailen of bellen kan natuurlijk ook altijd. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw huis? Volg me dan op Instagram. Hier deel ik dagelijks - naast mijn eigen werk - inspiratie op het gebied van licht en kleur. 

  • drs. Marieke Arends (LR66.166)
  • HBO Lichtontwerp (2018)
  • Opleiding Kleurkunde (2019)
  • Interior Design en V&A Art History London (2011)
  • WO Communicatiewetenschap (1999)
  • Communicatieadviseur overheid (2000 - 2016)


BTW: NL001624034B18 - KvK: 71851313 - Lichtregister: 66.166 - Algemene voorwaarden