Bij Afdeling Luchtkastelen kun je terecht voor licht- en kleuradvies op maat. Licht en kleur zijn altijd om ons heen. Ze kunnen niet zonder elkaar. Met het juiste en passende kleuren voel je je beter, ben je productiever en wordt je interieur mooier.


Wat levert mijn advies op?

  • je bespaart tijd en geld
  • je hebt minder stress en gedoe
  • je ontdekt nieuwe mogelijkheden 
  • met mijn visualisaties kun je je goed voorstellen hoe het er straks uit gaat zien
  • ik maak lichtberekeningen zodat je zeker weet dat het licht overal voldoende is

Waarom Afdeling Luchtkastelen?

  • ik geef graag een persoonlijk advies
  • ik ben deskundig op het gebied van licht en kleur
  • je krijgt een papieren en digitaal advies
  • ik geef altijd extra kennis & informatie
  • mijn advies is voor langere tijd bruikbaar