Help, Wat past bij mij?!

Als je wilt vernieuwen in huis, ben je snel geneigd om uit te gaan van wat je al mooi vind of wat je al hebt. Dan is het fijn om met iemand van gedachten te wisselen die je op nieuwe ideeën brengt. Zo kom je misschien wel uit op een kleur of een behang waar je zelf nooit aan had gedacht, maar waarmee je wel superblij bent. Of een lamp waarvan je helemaal niet wist die ie bestond. 


Licht en kleur

Ik ben ervan overtuigd dat het juiste licht en kleurgebruik in je interieur het leven beter maken. Dat geldt zowel in huis als op kantoor of winkel. Soms is het verstandig om alles radicaal om te gooien, soms is een subtiele verandering of een kleine toevoeging al genoeg. 


Advies

Wanneer ik een opdrachtgever adviseer, probeer ik altijd met een idee te komen dat in lijn der verwachting ligt, maar ook iets dat wat verder buiten de gebaande paden ligt. Mijn ervaring is dat mensen vaak voor de laatste optie gaan. Ik maak bovendien bij alle adviezen een of meer tekeningen van hoe het gaat worden. Op die manier kun je goed een voostelling maken hoe het  eruit gaat zien. Wil je dat ik een voorstel doe voor je nieuwe interieur? Kijk dan bij de verschillende pakketten die ik aanbied of neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.