Help, ik kan me het zo moeilijk voorstellen?!

Als je een nieuwbouwhuis gekocht hebt, maar zeker ook als je aan de vooravond staat van een grote verbouwing, is het moeilijk om in de toekomst te kijken. Lezen vanaf een plattegrond is niet zo makkelijk en het is moeilijk om je een beeld te maken van welke kleuren mooi bij je nieuwe keuken staan en welke verf je kunt combineren bij het behang dat je hebt uitgezocht. Of waar de lichtpunten moeten komen, zodat je straks op de juiste plaatsen fijn licht hebt. 


Licht en kleur

Ik ben ervan overtuigd dat het juiste licht en kleurgebruik in je interieur het leven beter maken. Dat geldt zowel in huis als op kantoor of winkel. Soms is het verstandig om alles radicaal om te gooien, soms is een subtiele verandering of een kleine toevoeging al genoeg. 


Advies

Ik maak bij alle adviezen een of meer tekeningen van hoe het gaat worden. Op die manier kun je goed vergelijken en is het makkelijker om je een voostelling te maken van hoe je nieuwe thuis eruit gaat zien. Wil je dat ik een voorstel doe voor je nieuwe interieur? Kijk dan bij de verschillende pakketten die ik aanbied of neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.