Adviesmap

Voor alle adviezen* maak ik een prachtige A3 map met alle informatie erin. Hieronder zie je wat voorbeelden. De ervaring leert dat mensen toch het liefst iets tastbaars in handen hebben en geef ze eens ongelijk! Ik heb voor A3 gekozen zodat alle beelden goed zichtbaar zijn en natuurlijk is het hele advies in full colour. Het is een inspiratiebron, opdrachtgevers pakken de map er steeds weer bij om door te bladeren. Ik geef graag meerdere opties. Zo vind ik het fijn om opdrachtgevers in verschillende prijsklassen een voorstel te doen. Ook geef ik graag een voorstel in lijn met de verwachting en juist iets buiten de gebaande paden. Ik hou van een grapje of een originele oplossing voor een probleem. Dat zit er allemaal in. 

 

In de map zit een moodboard en ik werk altijd uit een concept, dus dat staat er ook in uitgelegd. Ik maak eerst een analyse van de huidige situatie die ik samenvat. Waar mogelijk en wenselijk probeer ik spullen te hergebruiken in het nieuwe interieur. Veel plaatjes en inspiratie, zodat je direct een beeld hebt hoe het gaat worden. Iedere ruimte krijgt natuurlijk de nodige aandacht in het advies. Ik maak van de kamers 3D weergaves zodat het makkelijker is om je voor te stellen hoe het eruit zal zien. Zo kun je de verschillende opties ook goed met elkaar vergelijken. Bij lichtplannen maak ik lichtberekeningen, zodat je kunt zien dat het licht klopt. Ook leg ik graag dingen uit, dus je vindt een schat aan informatie over licht en kleur in ieder advies. 

 

Voor een kleine meerprijs maak ik ook een uitgebreid armaturen- of materialenoverzicht en een uitgewerkte plattegrond. In het overzicht staan de verschillende opties voor de verlichting en de materialen helemaal uitgewerkt. Op die manier kun je de producten goed vergelijken en gemakkelijk kiezen. Wanneer je ervoor kiest om deze vervolgens via mij te bestellen, is dit overzicht gratis. 

 

*behalve het sneladvies, dat komt in je online brievenbus